Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Merken

Body&Bess

De beste, natuurlijke oplossing bieden voor ieder huidtype, daar tekenen we voor!


Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.


Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven.


Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij!


Body&Bess blijft op continue basis verder ontwikkelen met de meest innovatieve, natuurlijke ingrediënten op de markt met als doel een compact doch volledig assortiment aan te bieden voor iedere huidbehoefte.

Meer info

Creative Cosmetics

Creative Cosmetics is een toonaangevend cosmeticabedrijf en marktleider in natuurlijke cosmetica. Het doel van Creative Cosmetics is: Natural you. 


Natuurlijk jezelf zijn is het belangrijkste wat er is, wij geloven dan ook dat schoonheid verder gaat dan alleen het uiterlijk. Als mensen zich bewust worden van wat gezonde cosmetica doet met hun huid en hun eigen schoonheid ontdekken, dan ontdekken ze de beste versie van zichzelf en gaan ze dat uitstralen. Het maakt niet uit wat de verschillen zijn, als het op schoonheid aankomt kent het geen grenzen.

The Creative Way of Life.


De make-uplijn van Creative Cosmetics is ontwikkeld met pure en verpulverde mineralen, gewonnen uit de natuur.

Mineralen hebben dan ook een verzorgende, verzachtende en anti bacteriële werking.

Dit maakt de make-up uitermate geschikt voor de (meest) gevoelige huid.

Meer info

Marc Inbane

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek.

Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. 

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken.

Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Meer info

Footlogix

Footlogix® is 's werelds eerste en enige Pediceutical® voetverzorgingslijn met innovatieve producten die effectieve en transformationele resultaten opleveren.


Wat betekend Pediceutical® nu eigenlijk?

Het komt van 'Pedi' (voet) en 'Cosmeceutical' wat een samenvoeging is van 'Cosmetic' (cosmetisch) en 'Farmeceutical' (farmaceutisch). Het wordt dus gezien als een middenweg tussen een cosmetisch product en een geneesmiddel.


De producten zijn gebruiksvriendelijk, sterk geconcentreerd en kostenbesparend. Ze zijn niet-occlusief, licht, gemakkelijk aan te brengen en laten geen vettig residu achter!

Door de gepatenteerde Dermal Infusion Technology® (DIT) worden actieve ingrediënten in alle lagen van de opperhuid gebracht, waardoor deze weer herleeft en gezond wordt.


Het gebruik van de thuisverzorgingslijn van Footlogix® maakt het mogelijk om jouw voeten te verzorgen van thuis uit, tussen de pedicure behandelingen door!

Meer info