Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Body&Bess

De beste, natuurlijke oplossing bieden voor ieder huidtype, daar tekenen we voor!


Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.


Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven!


Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij!


Body&Bess blijft op continue basis verder ontwikkelen met de meest innovatieve, natuurlijke ingrediënten op de markt met als doel een compact doch volledig assortiment aan te bieden voor iedere huidbehoefte.

Meer info

Creative Cosmetics

Creative Cosmetics is een Nederlands bedrijf die een make-up lijn en verzorgingslijn hebben opgericht voor vrouwen met een gevoelige huid en voor degenen die er mooi en verzorgd uit willen zien. De natuur wordt als inspiratie gebruikt en ze werken met pure ingrediënten die rechtstreeks uit de aarde komen.

Meer info

Marc Inbane

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. 

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Meer info